Fényvédelem egész évben

Sokan úgy gondolják, hogy vége van a nyárnak, felesleges a fényvédelemről gondoskodni, hiszen kevesebbet vagyunk kinn a szabadban. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk ugye, hogy a napsugárzás  az elsődleges oka a bőr öregedésének.

Kétféle sugárzás ismert: UVA és UVB. Az UVB sugarak felelősek a barnulásért és a leégésért is, és mivel az UVB sugárzás az őszi, téli hónapokban gyenge, sokkal kisebb az esélye annak, hogy leégnél.

Azonban az UVA sugárzás, ami a bőröregedésért, sőt a bőr rákért is felelős, nem csökken az őszi, téli hónapokban sem! Sőt mi több, sem a felhők, sem pedig az ablaküveg nem akadályozza meg abban, hogy áthatoljon rajtuk.

Az Image Skincare széles spektrumú fényvédőiben biztos nem fogsz csalódni. Maximális fényvédelem, regenerálás és ápolás. Szabadtéri sportokhoz kifejezetten ideális, hiszen gyorsan beszívódik, nem ragadós, a bőr természetes légzését nem akadályozza.

A növényi eredetű őssejtekkel dúsított fényvédő spray, az Image Prevention+ Sport Sunscreen Spray SPF 50, kimagaslóan véd az UVA/UVB és az infravörös sugarak ellen. Antioxidáns és növényi őssejt összetevőivel, valamint olyan bio tisztaságú hatóanyagokkal táplálja és hidratálja a bőrt, mint az agávé levél kivonata, jojobaolaj és édesmandula olaj. Ultrakönnyű textúrája könnyen eloszlik, súlytalan érzetet ad. Átfogóan véd a napsugárzás bőröregítő hatásaival szemben. Parabén- és kémiai fényvédő mentes.

Rendeld meg itt: controderm@gmail.com

Telefonszám: +36 20 777 8855

További információért vagy időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855 telefonszámot vagy regisztráljon oldalunkon!