Készen állsz arra, hogy visszafordítsd az időt?

Akik már próbálták a hámlasztást tudják jól, hogy milyen látványos változást lehet vele elérni, akik viszont még nem próbálták bizonyára tele vannak kérdésekkel. Mennyire fog hámlani a bőröm? Tudok majd közösségbe menni a hámló arcbőrömmel? Fájdalmas-e a kezelés? Az én bőrtípusomra, problémámra vajon létezik megfelelő kezelés? Mikor érdemes hámlasztást végeztetni?
A hámlasztásos kezelés nem fájdalmas, maximum pár perces égő, csípős érzettel jár, de tapasztalataink szerint ezt mindenki gond nélkül viseli. A hámlás mértéke függ a kezelés típusától és használt hámlasztó anyagoktól. Ezt teljesen egyénre, problémára szabottan alakítjuk ki, ezért is érdemes olyan szakértőhöz fordulni, aki felkészült és gyakorlott a megfelelő kezelés kiválasztásában. A legtöbb páciens gond nélkül tudja a mindennapi életét élni, nem kell otthon bujdokolnia a hámlás miatt. A hámlasztáshoz biztosított után kezelő termékek segítenek a hámló bőr kezelésében, gyors regenerációjában. A legjobb időszak a hámlasztásra az ősztől tavaszig terjedő időszak, hiszen ilyenkor nem kell annyira aggódnunk a fényvédelem miatt.
A kezelés lezárultával nincs más dolgunk, mint hogy élvezzük az eredményt: hiszen a hámlasztásnak köszönhetően, mindenki észre fogja venni, hogy milyen jól nézünk ki, és arról fognak faggatni bennünket, hogy mi a titkunk.
A kezelés gyakorlatilag mindenki számára javasolható, aki szeretné megőrizni bőre egészségét, legyen az fiatalkori pattanásos bőr vagy ráncolt, heges, pigment foltos bőr, a problémának megfelelő hámlasztásos kezelés után garantáltan meg leszünk elégedve az eredménnyel.

Hogy a megújulás, megszépülés lehetőségét még elérhetőbbé tegyük, a hat alkalmas hámlasztó kezelés sorozatból egy alkalmat most ingyen biztosítunk! Nincs is jobb alkalom a bőrünk megújítására, frissé, ragyogóvá tételére!

Várlak szeretettel,

Zeöke Gabriella – esztétikai szakember

Bejelentkezhetsz e-mailben itt: controderm@gmail.com

vagy ezen a telefonszámon: +36 20 777 8855

További információért vagy időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855 telefonszámot vagy regisztráljon oldalunkon!