Arckezelések

Image skincare bőrmegújító kezelések

Az IMAGE Skincare A leginnovatívabb márka a szépségiparban. Folyamatosan a legújabb anti-aging, bőr egyensúly biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiákat nyújtja, küldetését teljesítve az egész világon: Age Later, azaz öregedj később.

Hámlasztás – Image peelingek

A peeling kezeléssel, hámlasztással felgyorsítjuk a sejtképződést, így a bőr képessé válik a hatóanyagok maximális felszívására, enyhülnek a ráncok és halványodni kezdenek a pigmentfoltok, hegek is. A bőr üdévé és ragyogóvá válik már az első alkalom után. Minden bőrtípusra, minden életkorra létezik megfelelő Image peeling kezelés! Most a hatodik kezelést ajándékba adjuk!

 

Olvasson tovább

Dermapen

A ráncok csökkentésére, feszesebb arcbőr elérésére egy kitűnő eszköz áll a rendelkezésünkre - ez a Genosys Dermafix miktotűs kezelés. A kezeléssel egyidejűleg több problémát orvosolhatunk, hiszen feszesít, liftingel, fehérít és ragyogóvá teszi a bőrt, összehúzza a pórusokat és javítja az aknés hegek állapotát. A Dermapennel történő kollagénindukció eredménye sok esetben vetekedhet a hagyományos lézeres bőrmegújítás eredményével.

Olvasson tovább

Kozmetikai HIFU kezelés

Az egyik leghatékonyabb kezelés az arc ráncainak eltüntetésére, a megereszkedett bőr feszesítésére a magas intenzitású mikro-fókuszált ultrahang kezelés, más néven HIFU. A fókuszált ultrahangos kezelés hatására mikro sérülések keletkeznek a kollagénrostokban, amelyek beindítják a szervezet természetes regenerációs folyamatait. A bőr szövetei egészségesebbé, tömörebbé válnak. A HIFU kezelés újraépíti a kollagénrostokat, megvastagítja az elvékonyodott irharéteget és növeli a bőr víztartalmát így biztosítva a fiatalosabb külsőt.

Olvasson tovább

2017-10-01