Dermapen – ránctalanítás, feszesítés, hegkezelés

A ráncok csökkentésére, feszesebb arcbőr elérésére egy kitűnő eszköz áll a rendelkezésünkre - ez a Genosys Dermafix mikrotűs kezelés.

A Dermafix kezelő rendszerrel több problémát orvosolhatunk, hiszen feszesít, liftingel, fehérít és ragyogóvá teszi a bőrt. Hatására a finom vonalak javulnak, a ráncok megjelenése csökken. Összehúzza a pórusokat és javítja az aknés hegek állapotát.

A mikrotűk az irha és hám rétegig hatolnak a bőrben. A tűk által nyitott több ezer mikrocsatorna helyén beindul a kollagén stimulálása, és jelentősen javul a bőr állapota. A nyitott csatornákon keresztül a hatóanyagok még hatékonyabban tudnak felszívódni. A felépülési idő minimális. A Dermapennel történő kollagénindukció eredménye sok esetben vetekedhet a hagyományos lézeres bőrmegújítás eredményével.

Egy kezelés időtartama 60 perc. A kezelés kúraszerűen alkalmazva a leghatásosabbak. A kúra a bőr állapotától függően 3-6 alkalom között lehet. A kezelés előtt bőrállapot-felmérés szükséges! A bőrállapot-felmérésről bővebben itt olvashat!

Látogasson el hozzánk és konzultáljon szakembereinkkel, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelést illetve otthon is használható termékeket kiválasszák. További információért, időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855-as telefonszámot!

2016-11-01