Hámlasztás – Image skincare peelingek

Image skincare peelingek a ragyogó és egészséges bőrért

A peeling kezeléssel, hámlasztással felgyorsítjuk a sejtképződést, így a bőr képessé válik a hatóanyagok maximális felszívására, enyhülnek a ráncok és halványodni kezdenek a pigment foltok, hegek is. A bőr üdévé és ragyogóvá válik már az első alkalom után. 

Minden bőrtípusra, minden életkorra létezik megfelelő Image peeling kezelés! Az Image Skincare márka peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható hámlasztás lehetőségét. A hámlasztás illeszkedik a bőrhöz és a kezelni kívánt problémához. Az exkluzív bio aloe vera gél alaphoz kerül hozzá többféle komplex hatóanyag, melyek együttesen a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát: őssejtes fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyagok. Mivel az Image Skincare peelingeket az Ön szépség szakértője személyre szabva alkalmazza, az eredmények kimagaslóak, tökéletes megújulást biztosítanak a bőrnek.

A kezelés időtartama 60 percet vesz igénybe. A peelingek kúraszerűen alkalmazva a leghatásosabbak. A kúra a bőr állapotától függően, minimum háromszor, maximum hatszor alkalmazható. Hogy a megújulás, megszépülés lehetőségét még elérhetőbbé tegyük, a hat alkalmas hámlasztó kezelés sorozatból egy alkalmat most ingyen biztosítunk! Nincs is jobb alkalom a bőrünk megújítására, frissé, ragyogóvá tételére! 

Természetesen, mint minden kezelés előtt, a hámlasztást megelőzi a bőrállapot felmérés! A bőrállapot-felmérésről bővebben itt olvashat!

Látogasson el hozzánk és konzultáljon szakembereinkkel, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelést illetve otthon is használható termékeket kiválasszák. További információért, időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855-as telefonszámot!

2016-11-01