HIFU – Kozmetikai HIFU kezelés

Magas intenzitású mikro-fókuszált ultrahang a megfiatalodó arcbőrért!

A HIFU az egyik leghatékonyabb kezelés az arc ráncainak eltüntetésére, a megereszkedett bőr feszesítésére. A  HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelést jelent, mely során az  ultrahang az irharétegben, területtől függően 1,3 mm illetve 4.5 mm mélységben képes hatni a bőr szöveteire. Természetesen fiatalít, erőteljesen liftingel.

A HIFU kezelés újraépíti a kollagén rostokat, megvastagítja az elvékonyodott irharéteget és növeli a bőr víztartalmát így biztosítva a fiatalosabb külsőt. A fókuszált ultrahangos kezelés hatására mikro sérülések keletkeznek a kollagén rostokban, amelyek beindítják a szervezet természetes regenerációs folyamatait. A bőr szövetei egészségesebbé, tömörebbé válnak. Már az első HIFU kezelés után tapasztalható a változás, az azt követő 2-3 hónap múlva pedig egy sokkal feszesebb, szebb arcbőrt kapunk. Nincs felépülési idő, a kezelés után azonnal vissza lehet állni a hétköznapi tevékenységekhez. A kezelés előtt bőrállapot-felmérés szükséges! A bőrállapot-felmérésről bővebben itt olvashat!

Látogasson el hozzánk és konzultáljon szakembereinkkel, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelést illetve otthon is használható termékeket kiválasszák. További információért, időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855-as telefonszámot!

2016-11-01