Bemutatkozás

SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉSI PROGRAM

Pácienseink az esztétikai, kozmetikai és plasztikai kezelések széles kínálatából válogathatnak. Személyre szabott kezelési tervet készítünk, melynek összeállítása során átbeszéljük az eredmény eléréséhez szükséges legmegfelelőbb módszereket, használt anyagokat és felépítjük a kezelési programot.

Klinikánkon a konzultáció keretein belül teljes körű diagnózisra és személyre szabott bőrápolási tanácsadásra van lehetősége. A bőrdiagnosztika segítségével megismerheti milyen állapotban a bőre és, hogy milyen kezelésekkel, milyen otthon használható készítményekkel érheti el a lehető legjobb eredményt bőre szépségének megőrzésében.

Olvasson tovább

RÁNK BÍZHATJA SZÉPSÉGÉT

Sok éves esztétikai tapasztalat segített bennünket abban, hogy felismerjük, a plasztikai sebészeti beavatkozások szerves részét képezi a kozmetológia is, hiszen komoly szerepe van műtét előtt, illetve a műtét után a bőr felépülésének támogatása, és a tartós szépség megőrzése érdekében.

Szakembereink az első konzultációtól a teljes kezelési program végéig az Ön legmegbízhatóbb partnerei lesznek a legjobb eredmény elérése érdekében.

Olvasson tovább

SZAKEMBEREINK

A felszíni bőrápolás, a mélyebb rétegek kezelése és a műtéti beavatkozások is egy helyen, a legjobb szakemberektől elérhetőek. Dr Traub Alfréd plasztikai sebész szakorvos és Zeöke Gabriella esztétikai szakember segítségével klinikánkon mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb és legjobb eredményt hozó esztétikai kezelést.

Olvasson tovább

CONTRODERM – AURA CLINIC ORVOS-ESZTÉTIKAI KÖZPONT

Szakértőink a Belváros egyik közkedvelt területén, a Duna által körülölelt Margitszigeten, nyugodt körülmények között és kellemes környezetben várják a szépülni vágyó Vendégeket a Danubius Health Spa Resort épületén belül.

Központunkban megvalósul az esztétikai szakemberek és orvosok tökéletes szakmai együttműködése, ezáltal a fiatalabb és az érettebb bőr problémáira is megoldást nyújtunk. Szolgáltatásainkban minden szépülni és fiatalodni vágyó Hölgy és Úr megtalálja a számításait.

Olvasson tovább

2017-10-26