Bőrdiagnosztika

Miért fontos a bőrdiagnosztika a bőr szépségének megőrzésében?

A bőrdiagnosztika segítségével megismerheti milyen állapotban a bőre és, hogy milyen kezelésekkel, milyen otthon használható készítményekkel érheti el a lehető legjobb eredményt bőre szépségének megőrzésében. Klinikánkon a konzultáció keretein belül teljes körű diagnózisra és személyre szabott bőrápolási tanácsadásra van lehetősége és ráadásként egy hétre elegendő, bőrtípusának megfelelő bőrápoló termékeket (lemosó, nappali és éjszakai krém) adunk ajándékba!

A diagnosztikához az Aramo berendezést használjuk. Az Aramo géppel végzett bőrállapot-felmérés az esztétikai szegmens legújabb és legmegbízhatóbb bőrdiagnosztikai elemzése. A nagy-felbontású felvételek és a bőr 60x-os nagyítása lehetővé teszi a lehető legprecízebb méréseket. A mérés rövid időt vesz igénybe, az eredmény tudományosan megalapozott és megbízható.

A diagnosztika során meghatározzuk a bőr nedvességtartalmát, faggyútermelését, a pórusok méretét és állapotukat, továbbá a bőr érzékenységét, pigmentációját és a ráncok kialakulásának okát, illetve azok mélységét. Az eredmény segítségével közösen megbeszéljük a szükséges kezeléseket, és ajánlunk egy hatékony arcápolási termékcsaládot a mindennapokra is.

Ismerje meg a bőrét és adja meg neki azt, amire valóban szüksége van!  Jelentkezzen be bőrdiagnosztikai vizsgálatra mindösszesen 6000 Ft-ért és mi egy hétre elegendő, bőrtípusának megfelelő bőrápoló termékeket (lemosó, nappali és éjszakai krém) adunk ajándékba!

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855 telefonszámot!

2016-11-01