Szépüljön otthonában!

A kezeléseket a legjobb anyagok felhasználásával és a legnagyobb szakértelemmel végezzük, ám a kezelések által akkor tudunk maximális eredményt elérni, hogy ha a napi bőrápolási rutin és az alkalmazott anyagok a bőre típusának, állapotának megfelelőek. Esztétikai szakembereink segítenek Önnek a tökéletes otthon használatos termékek kiválasztásában és az ideális napi bőrápolási rutin kialakításában. Az aranyszabály, amit érdemes követni, bármilyen típusú, állapotú legyen is a bőrünk:

1 lépés: Tisztítás

Érdemes mindennap használható, univerzális lemosót választani, amely kíméletesen távolítja el a sminket, valamint finoman hámlaszt és tonizál is az átfogó bőregyensúly érdekében.
2 lépés: Szérum

A legjobb eredmény érdekében a bőrtípusnak és a bőr állapotának megfelelő szérumot reggel és este a megtisztított bőrre fel kell vinni és bemasszírozni.
3. lépés: hidratálás

Válasszunk olyan terméket, mely egész nap fokozatosan bocsátja ki a hatóanyagokat, azonban gyorsan felszívódik és engedi lélegezni a bőrünket.
4. lépés: szemkörnyék ápolás

Érdemes külön figyelmet fordítanunk a szemkörnyék vékonyabb, érzékenyebb területeire, szemünk alatti bosszantó sötétebb karikákra. A szemkörnyék ápoló mindennapos használata segíthet leküzdeni a szem alatti ráncokat és a puffadást.
5. lépés: fényvédelem

Naponta használható, széles spektrumú UVA/UVB kritikus hullámhosszban védő erős fényvédő használata elengedhetetlen. Óvjuk a bőrünket, csak egy van belőle!

A bőrállapot-felmérésről bővebben itt olvashat!

Látogasson el hozzánk és konzultáljon szakembereinkkel, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelést illetve otthon is használható termékeket kiválasszák. További információért, időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855-as telefonszámot!

2016-11-01