Plasztikai beavatkozások

A kiegyensúlyozott, egészséges énkép a legfontosabb egy nő életében.

Szakembereink segítségével klinikánkon mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb, indokoltan szükséges esztétikai szolgáltatást. Központunkban Dr. Traub Alfréd plasztikai sebész szakorvossal történő személyes konzultáció alatt alkalma nyílik részletesen átbeszélni a megoldandó problémát és megtalálni a legjobb megoldást. A konzultáción részletesen tájékoztatjuk az esetleges műtét előtti és utáni teendőkről is. A több évtizedes gyakorlat és szakmai tapasztalat mind az Ön rendelkezésére áll céljai elérésében!

Botox

A napjainkban leggyakrabban használt ránctalanító injekció, a botulinum toxin, avagy a botox! A mély, dinamikus ráncokat az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hozzák létre, idővel mélyebb karakter ráncokat kialakítva az arcunkon. A botox injekcióval blokkolhatjuk a ráncképződésért felelős izmokat, amellyel elérhetjük, hogy a ráncképződés megszűnjön. A botulin toxin a korábban csak sebészeti úton végezhető arcfiatalító műtétek vetélytársa lett, hiszen egyszerűbb eljárást jelent, kisebb kockázattal jár és látványos az eredménye.

Olvasson tovább

Hyaluronsavas feltöltés

A hyaluronsavas feltöltés csökkenti a ráncok megjelenését és helyreállítja a bőr volumenét. A hyaluronsav a szervezet egy természetes összetevője és valójában nem sav, hanem egy természetes poliszacharid. Vízmegkötő szerepet tölt be, a bőr hámrétegének vízfelvevő képességéért felel, emellett fontos szerepet játszik a bőr egészségében és vitalitásában. A hyaluronsavas feltöltés csökkenti a ráncok megjelenését és helyreállítja a bőr volumenét

Olvasson tovább

Saját zsírral feltöltés

Saját zsír visszatöltése a tökéletes arcfiatalítás érdekében.

A viszonylag újszerű kezelés az elmúlt években vált kiforrottá és egyre népszerűbbé a plasztikai sebészek körében. Visszaadja a bőr rugalmasságát, karbantartja az izmokat és visszaállíthatja a fiatalabb arckontúrt. A saját zsírral történő arcfiatalítás természetes eljárás, idegen anyag felhasználása nélkül, gyorsan lehet éveket fiatalodni.

Olvasson tovább

További plasztikai bevatkozások

  • Mellnagyobbítás
  • Mellkisebbítés
  • Zsírleszívás
  • Arcplasztika
  • Hasplasztika
  • Orrplasztika
  • Szemhéjplasztika

További információért, időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 777 8855-as telefonszámot!

2017-10-07